WOODS-konsertene!

Bli med ut i skogen sammen med Terjungensemble og Ensemble 96 når Nina T. Karlsen, Lars-Erik ter Jung og Martin Ødegaard ønsker velkommen til Nes menighetshus og Fagerborg kirke, hhv 29. og 31. januar. Sistnevnte konsert byr også på Jon Øyvind Næss’ verk «Vóren».

Billettlenker og mer informasjon under smakebiten på video:

Ny, norsk musikk står på menyen, sammen med eldre verk. Billettlenker nedenfor.

I «WOODS» av Martin Ødegaard har komponisten tatt utgangspunkt i trær. Treets form, stofflighet og struktur, samt skogen som et sted for menneskets sanselige opplevelser er oversatt til et klanglig samspill mellom stemmer og strykere. Menneskets behandling av natur er også problematisert gjennom bruk av musikalske og hverdagslige konkrete lydlige referanser.

På konsertene vil det også fremføres verker av bl.a. Anna Berg, Mozart, Mendelssohn, og Gorecki.

Ekstra for Fagerborg-konserten 31.1. er at du blant annet også kan høre Pierre Xhonneux som klarinettsolist i det nye verket «Vóren», av Jon Øyvind Ness.

Medvirkende:
– TERJUNGENSEMBLE
– Ensemble 96
– Pierre Xhonneux, klarinett (kun i Fagerborg)
– Lars-Erik ter Jung, dirigent
– Nina T. Karlsen, dirigent

(billettlenker under bildet)

Konsertene er støttet av Kulturdirektoratet (tidl. Kulturrådet) og Komponistenes vederlagsfond. Konserten i Fagerborg er i tillegg støttet av Oslo kommune, mens konserten i Nes er støttet av Komponistforeningen.

Billetter til Nes, Telemark, 29. januar klokka 18:00, NOK 100/200

Billetter til Fagerborg, Oslo, 31. januar klokka 19:30, NOK 200/250/300 (inkluderer også Jon Øyvind Næss’ verk «Vóren» med klarinetsolist Pierre Xhonneux.

Hjelp oss gjerne med å spre arrangementet via Facebook, og inviter gjerne med deg en venn.

Sjekk gjerne ut Instagram også, både i poster og «stories» kan du høre lydklipp fra korets arbeid