Personvernerklæring

Hvem vi er, om ensemble96.no

https://ensemble96.no er den offisielle hjemmesiden til Kammerkoret Ensemble 96 med organisasjonsnummer
983 591 922 og adresse

Kammerkoret Ensemble 96
c/o styreleder Iver Waage
Doktor Smiths vei 16A
0488 OSLO

Kammerkoret Ensemble 96 er ansvarlig for innholdet publisert på denne siden.

Kontakt og kommentarer

Kontakt via nettstedet vårt anses som innledende kontaktmetode for henvendelser fra personer, foreninger, foretak mv som er interessert i Kammerkoret Ensemble 96 (berettiget interesse).

I forbindelse med kontrakt via nettstedet kan navn og e-postadresse, i tillegg til selve henvendelsen, behandles og lagres. Dette gjelder også om du sender oss epost eller kontakter oss på sosiale medier.

Hvis og når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til deg som besøker nettsiden ensemble96.no, samt nettleserversjon til den som besøker siden. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes for å få nettstedet til å fungere og til statistiske formål for å forbedre brukeropplevelsen.
Kammerkoret Ensemble 96 bruker informasjonskapsler (ofte kalt cookies) på ensemble96.no.

En informasjonskapsel er en liten fil som inneholder en viss mengde data. Denne filen kan vår nettside sende til nettleseren din. Informasjonskapselen kan da hentes av oss, som vi igjen kan bruke til å hente informasjon om hvordan nettsiden vår brukes og tilpasse den. Informasjonskapsler samler ikke personopplysninger som er lagret på verken harddisken eller datamaskinen din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på ensemble96.no kan inkludere innebygd innhold som f.eks. videoer fra YouTube, lyd fra Soundcloud, bilder, artikler osv.

Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du som besøker ensemble96.no hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse andre nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet, dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger gitt på ensemble96 brukes kun til tiltenkt formål og deles ikke med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å behandle henvendelsen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Du kan be om å få et sammendrag som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker

Hvor dine opplysninger sendes

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.